X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Vegetariska ”lobster” rolls med halloumi och tångkaviar
15 minuter
5 5 1 1 röster

Vegetariska ”lobster” rolls med halloumi och tångkaviar

En variant av Lobster Rolls kan man äta även om man är vegetarian. Tångkaviar bidrar med ”havssmak” i denna vegetariska lobster roll som baseras på halloumi. En majonnäs smaksatt med pepparrot ger rullarna lite extra sting.


Ingredienser

4 portioner

  • 2 förp halloumi

  • 1 dl majonnäs

  • 1 msk riven pepparrot
  • 4 Pågen korvbröd
  • 50 g sallad
  • 4 msk tångkaviar
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 
Smör till stekning

Tillagning

  1. Skär halloumin i kuber.
  2. Blanda majonnäsen med pepparrot. Tillsätt eventuellt extra pepparrot för mer styrka.
  3. Hetta upp en stekpanna med smör och stek korvbröden på utsidan på båda sidor. För mindre fet variant – värm korvbröden i ugn i ca 5 min 200 grader.
  4. Stek halloumi i smör tills den fått fin färg.
  5. Öppna korvbröden försiktigt. Lägg i sallad och klicka i majonnäs. Toppa med halloumi, små skedar tångkaviar och gräslök.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.