Vegetariska ”lobster” rolls med halloumi och tångkaviar
15 minuter
5 5 1 0 röster

Vegetariska ”lobster” rolls med halloumi och tångkaviar

En variant av Lobster Rolls kan man äta även om man är vegetarian. Tångkaviar bidrar med ”havssmak” i denna vegetariska lobster roll som baseras på halloumi. En majonnäs smaksatt med pepparrot ger rullarna lite extra sting.


Ingredienser

4 portioner

  • 2 förp halloumi

  • 1 dl majonnäs

  • 1 msk riven pepparrot
  • 4 Pågen korvbröd
  • 50 g sallad
  • 4 msk tångkaviar
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 
Smör till stekning

Tillagning

  1. Skär halloumin i kuber.
  2. Blanda majonnäsen med pepparrot. Tillsätt eventuellt extra pepparrot för mer styrka.
  3. Hetta upp en stekpanna med smör och stek korvbröden på utsidan på båda sidor. För mindre fet variant – värm korvbröden i ugn i ca 5 min 200 grader.
  4. Stek halloumi i smör tills den fått fin färg.
  5. Öppna korvbröden försiktigt. Lägg i sallad och klicka i majonnäs. Toppa med halloumi, små skedar tångkaviar och gräslök.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.