Varm macka med rökt kyckling, grönsaksstavar och ketchupdipp
30 minuter
2 5 1 1 röster

Varm macka med rökt kyckling, grönsaksstavar och ketchupdipp

Den där tiden på dygnet när tröttheten och hungern liksom…krockar. Då passar det med en riktig klassiker – och en enklare variant ifall nån i familjen har lite andra preferenser.


Ingredienser

4 portioner, under 30 minuter

Ketchupdipp

  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk ketchup
  • salt
  • 8 skivor rökt kyckling
  • 8 skivor ost
  • 8 skivor Surdegsbröd LantGoda

Till servering

  • Grönsaksstavar av t ex gurka, morot och paprika

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Ketchupdipp: Rör samman samtliga ingredienser och smaka av med salt.
  3. Fördela kyckling och ost på hälften av bröden. Lägg på resten av bröden som lock.
  4. Grilla i mackgrill ca 6 minuter tills osten har smält.
  5. Servera mackorna med ketchupdipp och grönsaksstavar.

 

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.