Varm briemacka med kalkon och fikon
5 5 1 0 röster

Varm briemacka med kalkon och fikon


Ingredienser

4 st

  • 8 skivor Pågen Kärnsund 
  • 160 g brieost 
  • 1 liten påse bladspenat 
  • 2 färska fikon
  • 12 skivor rökt kalkonbröst 
  • aluminiumfolie

Tillagning

Rosta brödet.
Gör fyra folieknyten med smörat bröd, bladspenat, rökt kalkon, skivad brie, skivat fikon och avsluta med bröd längst upp.
Lägg paketen i ugnen ca 15 minuter på 180 grader eller på grillen på låg värme ca 10 minuter.
Färska fikon kan bytas ut mot en klick fikonmarmelad.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.