Turkisk yoghurt med blåbärssylt och krossade skorpor
5 minuter
5 5 1 0 röster

Turkisk yoghurt med blåbärssylt och krossade skorpor

Frukost, mellanmål eller dessert? Det här goda och hälsosamma snacket med yoghurt, blåbärssylt och skorpor kan du äta med gott samvete alla tider på dygnet.


Ingredienser

1 port

  • 1 ½ dl turkisk yoghurt
  • 2 msk blåbärssylt
  • 2 Pågen Fullkornsskorpor

Tillagning

  1. Blanda samman yoghurt och blåbärssylt.
  2. Bryt fullkornskorporna i mindre bitar.
  3. Toppa yoghurten med skorporna.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.