Trippelmacka med kyckling, skinka, lax och ägg
15 minuter
5 5 1 0 röster

Trippelmacka med kyckling, skinka, lax och ägg


Ingredienser

4 pers.

  • 12 skivor rostbröd
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk mjukost, grevésmak 10 %
  • 2 kycklingfiléer, stekta och skivade
  • 2 tomater, skivade
  • 1 msk pepparrotspasta
  • 4 skivor rökt lax
  • 4 skivor lufttorkad skinka
  • 4 ägg, stekta
  • 4 saltgurkor, delade på längden och i fjärdedelar

 

Sallad

  • 1 ask machesallad eller annan spröd sallad
  • 4 tomater, skivade
  • 1 rödlök, skivad
  • 1 msk kapris

Tillagning

  1. Rosta alla bröden.
  2. Bred dijonsenap och lite mjukost på de första fyra bröden.
  3. Lägg på skivad kyckling och tomater.
  4. Lägg på nästa bröd. Bred på lite mjukost och pepparrotspasta och lägg på en laxskiva.
  5. Lägg på de sista bröden, bred på resten av mjukosten och lägg på den lufttorkade skinkan.
  6. Toppa med ett stekt ägg och saltgurka.
  7. Servera med en sallad gjord på machesallad, tomater, rödlök och kapris.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.