Tonfiskmacka med paprikapesto
5 5 1 1 röster

Tonfiskmacka med paprikapesto


Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 morot
  • 2 förp (à 185 g) tonfisk i
  • vatten
  • 1 förp (150 g) majskorn
  • 2 dl majonnäs
  • salt och svartpeppar
  • 1 bifftomat eller 2 tomater
  • 2 Hönökakor
  • 4 msk pesto paprika
  • 4 salladsblad

Tillagning

  1. Lägg äggen i kokande vatten och koka 9 minuter. Spola dem i kallt vatten.
  2. Skala och hacka äggen. Skala och
  3. riv moroten fint. Sila av vätskan från
  4. tonfisk och majs.
  5. Rör samman ägg, morot, tonfisk, majs och majonnäs i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
  6. Skiva tomaten.
  7. Bryt bröden i bitar och rosta i brödrost, stekpanna eller ugn. Bred på paprikapesto och lägg på salladsblad och tomat. Toppa med tonfiskröran.


Tips: Garnera gärna med groddar eller solrosskott!

 

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.