Svenskt Durumbröd med färskoströra, spenat, krasse och färska tomater
5 5 1 0 röster

Svenskt Durumbröd med färskoströra, spenat, krasse och färska tomater


Ingredienser

4 mackor

  • Spenatkräm
  • 65 g babyspenat
  • 150 g färskost
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk honung
  • Salt och peppar

Tillagning

Tillbehör

250 g baby-plommontomater
1 pkt krasse

Gör så här

Skölj spenaten och låt vattnet rinna av.
Rör ihop färskost, dijonsenap och honung.
Smaka av med salt och peppar.
Blanda spenaten med färskoströran.
Häll röran i en burk och sätt i kylen.
Rör om innan servering och bred ut på
brödet. Toppa med tomaterna och krassen.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.