Surdegsbröd med lax
10 minuter
5 5 1 0 röster

Surdegsbröd med lax

En lyxig macka med lokala råvaror och smakrik lax.


Ingredienser

Surdegsbröd

Spenat

Lax 

Crème fraîche

Purjolök

Röd paprika

Kallpressad rapsolja

Salt och peppar

Tillagning

Välj ditt favorit-Surdegsbröd från Pågen, lägg på spenat, lax, en klick Crème fraîche,  lite hackad röd paprika, strimlad purjolök och ringla sedan över lite gyllene kallpressad rapsolja. Avsluta med lite salt och peppar och njut av din lyxiga macka! 

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.