Sojaburgare med ägg och champinjonsallad
30 minuter
5 5 1 0 röster

Sojaburgare med ägg och champinjonsallad

4 portioner


Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 salladslökar
  • 4 medelstora champinjoner
  • 1/2 dl teriyakisås
  • 4 sojaburgare
  • 4 Pågen Råggrova
  • 65 g krispig sallatsmix
  • 50 g ärtskott
  • 4 msk crème fraiche

Tillagning

1. Lägg äggen i kokande vatten och låt sjuda 9 minuter. Spola dem kalla, skala och hacka äggen.

2. Ansa och strimla salladslökarna. Ansa och skiva champinjonerna och blanda med ägg, salladslök och teriyakisås.

3. Tillaga sojaburgarna enligt anvisningen på förpackningen.

4. Rosta bröden.

5. Fördela salladen på underdelarna av bröden och lägg på sojaburgarna. Lägg på ägg- och champinjonsallad, toppa med ärtskott och crème fraiche. Lägg på överdelarna av bröden som lock.

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.