Snittar med saffransgifflar, clementin och färskost
10 minuter
5 5 1 0 röster

Snittar med saffransgifflar, clementin och färskost


Ingredienser

Ca 20 st

  • 1 pkt Pågen Gifflar Saffran
  • 100 g färskost
  • 2 st clementiner
  • Malen kanel

Tillagning

  1. Skär varje giffel på mitten på längden.
  2. Lägg de halva gifflarna med den skurna sidan neråt. Klicka ut en bit färskost på varje del.
  3. Skala clementin och skär varje klyfta på mitten. Dekorera varje snitt med en halv clementin.
  4. Avsluta med att strö över lite kanel.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.