Snittar med pepparkaksgiffel, ädelost och fikonmarmelad
10 minuter
5 5 1 0 röster

Snittar med pepparkaksgiffel, ädelost och fikonmarmelad


Ingredienser

Ca 20 st

  • 1 pkt Pågen Gifflar pepparkaka
  • 100 g valfri ädelost av hög kvalitet
  • 0.5 dl fikonmarmelad
  • Färska rosmarinkvistar

Tillagning

  1. Skär varje giffel på mitten på längden.
  2. Lägg de halva gifflarna med den skurna sidan neråt.
  3. Skär en liten bit ädelost och lägg på varje snitt. Toppa med fikonmarmelad och rosmarinkvistar.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.