Snabben med skinka och rissallad
10 minuter
5 5 1 0 röster

Snabben med skinka och rissallad


Ingredienser

4 pers.

  • 4 skivor Pågenlimpa
  • 4 dl ris, kokt och kallt
  • 6 dl grönsaksblandning, kokt och kall
  • 1 tsk franska örter, torkade
  • 2 msk rhode islanddressing, färdiggjord
  • 1/2 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 8 skivor kokt skinka
  • 1 ask machesallad, eller annan spröd sallad

Tillagning

  1. Blanda ris, grönsaker, örter, rhode islanddressing, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg skinkan på brödet och bred rissalladen över.
  3. Dekorera med några salladsblad eller färska örter.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.