Sliders i brioche
30 minuter
4 5 1 1 röster

Sliders i brioche


Ingredienser

(10 oers)

  • 10 st La Petite Brioche
  • 500 g oxfärs
  • 10 skivor edamerost
  • 10 skivor bacon
  • 100 g mixsallad


Picklad rödlök

  • 100 g rödlök, tunt skivad
  • 1,5 dl vatten
  • 1 dl socker
  • ½ dl rödvinsvinäger

Tillagning

  1. Koka upp en 1-2-3 lag med 1 del rödvinsvinäger, 2 delar socker, 3 delar vatten.
  2. Koka upp tunt skivad rödlök ca 5 min. Låt svalna i marinaden.
  3. Smaksätt majonnäsen med vitlök, tryffelolja, salt och peppar.
  4. Blanda oxfärs med salt och peppar.
  5. Grilla till önskad stekgrad, lägg på en skiva ost, bacon, sallad och aioli.
  6. Servera direkt.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.