Skorpor med Rödbetsröra & Ärtpesto
5 5 1 0 röster

Skorpor med Rödbetsröra & Ärtpesto


Ingredienser

Rödbetsröra- Ingredienser 

  • 3 kokta rödbetor
  • 100 g hasselnötter
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 knippe persilja
  • 1 tsk äppelcidervinäger 
  • 100 g färskost
  • 1 tsk salt

 

Ärtpesto- Ingredienser 

  • 250 g gröna ärter 
  • 110 g riven västerbottenost 
  • 100 g rostade hasselnötter 
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½ dl kallpressad rapsolja 
  • 1 tsk salt

Tillagning

Mixa alla ingredienser till en slät röra.

Låt stå i kylskåp minst en halvtimme.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.