Skorpor med Rabarber- och jordgubbskompott
5 5 1 0 röster

Skorpor med Rabarber- och jordgubbskompott


Ingredienser

  • 450 g rabarber
  • 350 g jordgubbar 
  • 150 g socker
  • 3 msk majsstärkelse  
  • 1 vaniljstång

Tillagning

Sätt ugnen på 180°C. 
Skölj rabar-ber och jordgubbar och skär i mindre bitar.
Dela vaniljstången på längden och skrapa ut fröna.
Blanda socker, vanilj och majsstärkelse i en skål.
Lägg jordgubbar och rabarber i en ugnsfast form och blanda med socker, vanilj och majsstärkelsen.
Tillaga i mitten av ugnen 15-20 min.
Rör om efter halva tiden.
Häll upp kompotten i burkar och låt den svalna i kylen.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.