Skorpor med Picklade ägg
5 5 1 0 röster

Skorpor med Picklade ägg


Ingredienser

  • 8 ägg
  • 5 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 4 rårivna rödbetor
  • 1 tsk salt

Tillagning

Koka upp vatten, salt, socker och vinäger.
Tillsätt rivna rödbetor och sjud lagen i 35 min.
Låt svalna och sila bort de rivna rödbetorna.
Koka äggen tills de är hårdkokta, ca 7 min.
Skölj äggen med kallt vatten. Skala äggen och lägg dem i lagen över natten.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.