Skorpor med keso, rödlök & groddar
15 minuter
5 5 1 0 röster

Skorpor med keso, rödlök & groddar

Ett snabbt och krispigt mellanmål när eftermiddagsdippen slår till!


Ingredienser

  • Pågen Skorpor
  • Keso
  • Rödlök
  • Späda salladsblad
  • Färska örter eller groddar

Tillagning

Lägg salladsbladen och keso på skorporna. 

Toppa med finhackad rödlök och lite färska örter eller groddar. 

Lämna en kommentar

1 kommentarer
  • Susanne 08 januari 2018

    Oh vad det här verkar gott!!! Det får det bli någon gång!

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.