Skorpa med chèvre och päron
10 minuter
5 5 1 0 röster

Skorpa med chèvre och päron


Ingredienser

(6 personer)

  • 12 skorpor
  • 100g hård getost
  • 0,5 dl kes
  • salt, vitpeppar
  • 1 burk päron i sockerlag eller 2 stora färska, fasta päron
  • några droppar citron (om du använder färska päron)
  • strimlat apelsinska
  • citronmeliss

Tillagning

  1. Smula osten med en gaffel i en skål.
  2. Tillsätt keso lite i taget, tills blandningen är mjuk. Blandningen bör vara lite kornig.
  3. Krydda med salt och peppar.
  4. Skiva konserverade eller färska päron. Om du använder färska päron, skala dem först och tillsätt några droppar citronsaft för att undvika att de mörknar.
  5. Bred getostblandningen på skorporna och dekorera med skivat päron, strimlat apelsinskal och citronmeliss.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.