Skinksalsasmörgås
10 minuter
5 5 1 0 röster

Skinksalsasmörgås


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skivor ljust grovbröd
  • 4 dl Keso
  • 2 1/2 hg rökt skinka, strimlad
  • 1 rödlök, hackad
  • 4 tomater, hackade och urkärnade
  • 2 tsk italiensk salladskrydda
  • 1 msk krasse, klippt
  • 1 ask eller påse ruccolasallad
  • 2 dl alfalfagroddar

Tillagning

  1. Blanda Keso, skinka, lök, tomat, salladskrydda, salt och peppar.
  2. Fördela röran på bröden.
  3. Garnera med klippt krasse.
  4. Servera med en sallad av ruccola och alfalfagroddar.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.