Skinksalsasmörgås
10 minuter
5 5 1 0 röster

Skinksalsasmörgås


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skivor ljust grovbröd
  • 4 dl Keso
  • 2 1/2 hg rökt skinka, strimlad
  • 1 rödlök, hackad
  • 4 tomater, hackade och urkärnade
  • 2 tsk italiensk salladskrydda
  • 1 msk krasse, klippt
  • 1 ask eller påse ruccolasallad
  • 2 dl alfalfagroddar

Tillagning

  1. Blanda Keso, skinka, lök, tomat, salladskrydda, salt och peppar.
  2. Fördela röran på bröden.
  3. Garnera med klippt krasse.
  4. Servera med en sallad av ruccola och alfalfagroddar.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.