Skink-kalasmacka
15 minuter
5 5 1 0 röster

Skink-kalasmacka


Ingredienser

(ca 4 pers.)

  • Grönsallad
  • 200 g serranoskinka
  • 2 färska fikon
  • Färska kryddor, t ex oregano, basilika eller timjan
  • 1,5 dl riven parmesanost
  • 150 g färskost eller 1,5 dl créme fraiche
  • Rivet skal från en ½ obesprutad citron
  • Salt, peppar

Tillagning

  1. Blanda färskost, parmesan och citronskal.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skölj salladen och skär fikonen i kvartsdelar.
  4. Bred parmesancrèmen på brödet, lägg på sallad och därefter 2-3 skivor skinka.
  5. Lägg på parmesancrème på skinkan och garnera med lite extra parmesan och lite färska örter.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.