Sandwich med mozzarella och tomatpesto
5 minuter
3 5 1 1 röster

Sandwich med mozzarella och tomatpesto

Sommar, sol och lata dagar på stranden. Det här är den perfekta beachmackan! Sådär fräsch och lätt att du inte behöver vänta två timmar att bada efter maten. ;-)


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skivor Pågen Kneipp
  • 240 g (cirka) mozzarella
  • 1,5 dl tomatpesto
  • basilika
  • groddar/sallad
  • salt och svartpeppar

Tillagning

  1. Bre på rikligt med tomatpesto (finns färdig att köpa) på brödet.
  2. Skiva mozzarellan och fördela på 4 brödskivor.
  3. Toppa med basilikablad, groddar, salt och nymalen svartpeppar.
  4. Lägg på en brödskiva och tryck ihop smörgåsarna lätt. Klart!

TIPS: Komplettera gärna med sallad eller frukt!

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.