Lax toast med picklad gurka
10 minuter
5 5 1 0 röster

Lax toast med picklad gurka


Ingredienser

  • Pågen Rasker
  • Varmrökt lax
  • Coleslaw
  • Gurka
  • Machésallad
  • Gurka, picklad
  • Citron
  • Kapris
  • Dill
  • Ättika
  • Socker

Tillagning

Rosta en brödskiva. Använd färdiginlagd
skivad gurka eller laga själv genom att skala
en gurka på längden med en potatisskalare
och lägg i 1-2-3 lag (1 del ättika, 2 delar
socker, 3 delar vatten) i 5–15 min. Lägg på
sallad, färdig coleslaw, bitar av varmrökt lax
och toppa med picklad gurka.
Garnera med citron, kapris och dill.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.