Reuben sandwich
45 minuter
2 5 1 1 röster

Reuben sandwich

Den där tiden på dygnet när tröttheten och hungern liksom…krockar. Då passar det med en riktig klassiker – och en enklare variant ifall nån i familjen har lite andra preferenser.


Ingredienser

4 portioner

  • 300 g kokt rimmad oxbringa
  • 200 g lagrad ost, gärna gruyere
  • 1 dl thousand island-dressing (recept s 18)
  • 8 skivor råglevain
  • 4 dl surkål
  • 2 msk smör

Till servering

  • Saltgurka

Tillagning

  1. Skär oxbringan i tärningar och kör hastigt i matberedare eller hacka med kniv till ett grovt hack. Skär osten i skivor.
  2. Bred dressingen på samtliga brödskivor och lägg på surkål, oxbringa, och ost. Lägg på resten av bröden som lock.
  3. Bred smöret på utsidorna av bröden och stek i stekpanna på medelvärme ca 10 minuter tills osten har smält.
  4. Servera med saltgurka.


Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.