Pizza med pesto , rödbetor och rödlök
20 minuter
5 5 1 0 röster

Pizza med pesto , rödbetor och rödlök

En superläcker vegetarisk pizza om du inte är förtjust i kött eller bara vill prova något nytt.


Ingredienser

  • 1 Pågen Hönökaka
  • 3 msk grön pesto
  • ½ rödlök
  • 1 liten rödbeta
  • ½ färsk mozzarella
     

Topping

  • 1 handfull av hasselnötter
  • 1 färsk oregano

Tillagning

  1. Värm ugnen till 220° och låt ugnen och långpannan blir varma.
  2. Lägg Hönökakan på en bit bakplåtspapper och bre pesto på brödet.
  3. Skär rödlök i tunna ringar.
  4. Skala och skär rödbetan i breda skivor.
  5. Skär osten i skivor.
  6. Fördela löken, rödbetsskivorna och ostet på brödet och grädda i ca 10 minuter eller tills botten är spröd.
  7. Grilla nötterna kort i en torr stekpanna tills de tar färg, och hacka dem sedan.
  8. Dekorera den färdiga pizzan med nötter och färsk oregano.

 

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.