Pizza med oxfilé, pepparot och bacon
15 minuter
5 5 1 0 röster

Pizza med oxfilé, pepparot och bacon

Ta-daa! Surdegspizza med oxfilé, bacon och färsk pizzabotten. Yummy yummy!


Ingredienser

  • Färsk pizzabotten
  • Tomatsås
  • Ost
  • Oxfilé, ca 1 cm tjocka strimlor
  • 2 skivor bacon
  • Pepparrot, riven
  • Örter
  • Semitorkade tomater

Tillagning

  1. Grädda pizzan på en varm plåt i ugnen på 220 grader i 5-10 min med tomatsås, ost, 3-4 skivor oxfilé (ca 1 cm tjocka strimlor) och 2 skivor bacon.
  2. Ta ut pizzan och riv färsk pepparrot över.
  3. Toppa gärna med färska örter och semitorkade tomater.


TIPS!
För extra frasig pizza, vänd sidan med hål neråt.
Lägg fyllning ända ut till kanterna så blir pizzan saftigare.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.