Pizza med kyckling och ananas
20 minuter
4 5 1 3 röster

Pizza med kyckling och ananas

Klara, färdiga, ät! Kycklingpizza med färsk pizzabotten på 10 minuter. Yummy yummy!


Ingredienser

  • Färsk pizzabotten
  • Kycklingfiléer
  • Tomatsås
  • Ost
  • Ananasskivor

Tillagning

  1. Stek råa kycklinginnerfiléer lätt ca 2-3 min i varmt stekjärn.
  2. Grädda pizzan på en varm plåt i ugnen på 220 grader i 5-10 min med tomatsås, ost, 3-4 kycklinginnerfiléer och 2-3 st delade ananasskivor.


TIPS!
Du kan även toppa pizzan med frysta ”nuggets” för att piffa till det. Det går också bra att använda färdiggrillad kyckling om tiden är knapp.
Garnera med något grönt, t ex rosmarin eller spenat.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.