Pizza med kronärtskocka, champinjoner och skinka
30 minuter
5 5 1 0 röster

Pizza med kronärtskocka, champinjoner och skinka

4 portioner


Ingredienser

  • 4 medelstora champinjoner
  • 4 skivor kokt skinka
  • 1/2 förp (à 390 g) kronärtskockshjärtan
  • 4 Pågen färska Pizzabottnar
  • 1/2 förp (à 390 g) pizzasås, tomat & örter
  • 3 dl riven pizzaost

Tillagning

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Skiva champinjonerna. Riv eller skär skinkan i bitar. Skär kronärtskockorna i kvartar.

3. Lägg pizzabottnarna på plåtar. Bred på pizzasås och strö över ost. Lägg på champinjoner, skinka och kronärtskocka.

4. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.

Tips: Toppa pizzan med rucola och hyvla över parmesan vid servering.

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.