Pizza med chèvre och pinjenötter
15 minuter
5 5 1 1 röster

Pizza med chèvre och pinjenötter

Fredagsmys hela veckan. Gör din egen favoritpizza med färsk pizzabotten. Roligt att göra tillsammans med familjen.


Ingredienser

  • Färsk pizzabotten
  • Chèvre
  • Tomatsås
  • Päron
  • Ruccola
  • Pinjenötter
  • Honung

Tillagning

Skär chèvre i skivor, eventuellt även päronskivor och lägg på pizzan. Grädda pizzan på en varm plåt i ugnen på 220 grader i 5-10 min med tomatsås (välj om du vill ha tomatsås eller inte), chèvre och päronskivor. Garnera med ruccola, rostade pinjenötter och honung.


TIPS!
För extra frasig pizza, vänd sidan med hål neråt.
Lägg fyllning ända ut till kanterna så blir pizzan saftigare.

Fler mumsiga recept

Pizza med kyckling och ananas

Pizza med skaldjur och mangosalsa

Pizza med oxfilé, pepparot och bacon

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.