Pepparrots- och äppeldoftande renstekssmörgås
10 minuter
5 5 1 0 röster

Pepparrots- och äppeldoftande renstekssmörgås


Ingredienser

Per smörgås

  • 2 skivor bröd
  • 2 x 20 g pepparrots- och äppelspread
  • 30 g renstek, skivad  (3 skivor)
  • 30 g saltgurka, längdskivad   (3 skivor)
  • 10 g äpple, skivat   (2-3 skivor)
  • 10 g blandsallad

Pepparrots & äppelspread (till ca 4-5 mackor)

  • 20 gram pepparrot, riven
  • ½ dl äppelmos
  • 150 gram Philadelphiaost
  • 2 msk citron, pressad
  • Salt
  • Vitpeppar

Tillagning

  1. Blanda samman ingredienserna till pepparrots- & och äppelspreaden.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela pepparrot & äppelspread på de två brödskivorna.
  4. Lägg renstek på ena skivan och saltgurka på andra skivan.
  5. Lägg på sallad på rensteken och lägg ihop mackan.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.