Pastramimacka
10 minuter
4 5 1 1 röster

Pastramimacka


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skivor Pågen Rågbröd
  • Pepparrotsspread (se recept nedan)
  • 8 skivor nötpastrami, tunnskivad
  • 8 skivor saltgurka, längdskivad
  • 4 msk rostad lök
  • 20-40 gram ruccola

 

Pepparrotsspread

  • 16 gram pepparrot, riven
  • 120 gram philadelphiaost
  • 1/2 citron, pressad (eller efter smak)
  • Salt
  • Vitpeppar

Tillagning

  1. Blanda samman ingredienserna till pepparrotsspreaden.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred pepparrotsspread på de två skivorna.
  4. Lägg på pastrami och lök på ena skivan.
  5. Lägg gurka på andra skivan.
  6. Lägg spenat på löken och lägg på skivan med gurka.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.