Morotsmacka
30 minuter
4 5 1 1 röster

Morotsmacka


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skivor mörkt skivat bröd
  • Keso m gräslök (recept nedan)
  • Morotspickles (recept nedan)
  • Svartpeppar
  • Ruccola

 

Keso med gräslök och svartpeppar

  • 200 gram keso
  • 1 knippe gräslök, strimlad
  • Svartpeppar, nymalen
  • Salt

 

Morotspickles

  • 200 g morötter, skalade & skivade
  • Cirka en klyfta vitlök (eller efter eget tycke)
  • 0,6 dl vatten
  • 0,4 dl ättika, 12 %
  • 0,4 dl strösocker

Tillagning

  1. Koka upp vatten, ättika, strösocker och vitlöksskivor.
  2. Ta av från värme och slå på morotsskivor.
  3. Låt svalna och ställ kallt.
  4. Blanda samman keso, gräslök och svartpeppar, smaka av med salt.
  5. Fördela keso på de 8 brödskivorna.
  6. Lägg på morotspickles, svartpeppar och ruccola.
  7. Lägg på lock.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.