Melbourne BBQ
30 minuter
4 5 1 1 röster

Melbourne BBQ

Världen ryms mellan två skivor bröd och vi har gjort en resa bland världens smaker. Australien är känt för mycket, men man kan inte åka dit och inte gå på en BBQ-fest. Den här vegomackan påminner om sol och strandhäng och är en av våra absoluta favoriter.


Ingredienser

4 portioner

  • 3 gula lökar
  • 1 msk olja
  • 3 msk BBQ-sås
  • ½ dl vatten
  • salt och peppar
  • 8 gröna sparrisar
  • 8 skivor cheddar
  • 4 Äntligen! Subs

Tillagning

  1. Skala och skiva lökarna. Stek dem i oljan i en stekpanna på medelvärme ca 10 minuter, eller tills löken är mjuk och brun. Tillsätt BBQ-såsen och vattnet och låt koka ca 2 minuter tills vattnet kokat bort. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Skär eller bryt av ca 2 cm av nedre delen på sparrisen. Skala den om den är grov. Rosta sparrisen runt om i en torr stekpanna på dryg medelvärme ca 3 minuter. Krydda med salt.
  3. Lägg hälften av osten på underdelarna av brödet. Lägg på löken och sparrisen. Lägg på resten av osten. Lägg på överdelarna av brödet som lock.
  4. Grilla i mackgrill ca 4 minuter.

 

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.