Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost
30 minuter
2 5 1 1 röster

Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Att göra om hemma kan vara hur roligt som helst. Det kan också vara ett evighetsprojekt. Oavsett vilket är matpauserna ofta bäst – åtminstone om de ser ut så här.


Ingredienser

4 portioner

  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 rödlök
  • 2 förp (à 65 g) babyspenat
  • 1 msk rapsolja
  • salt
  • 4 Pågen Subs
  • 250 g makrill i tomatsås
  • 8 skivor prästost

Tillagning

  1. Skala och riv vitlöksklyftan. Skala och hacka löken.
  2. Stek spenat och vitlök i oljan i en het stekpanna tills den är mjuk. Krydda med salt.
  3. Lägg spenat, makrill, rödlök och ost på underdelarna och lägg på överdelarna som lock.
  4. Grilla i smörgåsgrill ca 4 minuter tills osten har smält.

 

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.