X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost
30 minuter
2 5 1 1 röster

Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost

Att göra om hemma kan vara hur roligt som helst. Det kan också vara ett evighetsprojekt. Oavsett vilket är matpauserna ofta bäst – åtminstone om de ser ut så här.


Ingredienser

4 portioner

  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 rödlök
  • 2 förp (à 65 g) babyspenat
  • 1 msk rapsolja
  • salt
  • 4 Pågen Subs
  • 250 g makrill i tomatsås
  • 8 skivor prästost

Tillagning

  1. Skala och riv vitlöksklyftan. Skala och hacka löken.
  2. Stek spenat och vitlök i oljan i en het stekpanna tills den är mjuk. Krydda med salt.
  3. Lägg spenat, makrill, rödlök och ost på underdelarna och lägg på överdelarna som lock.
  4. Grilla i smörgåsgrill ca 4 minuter tills osten har smält.

 

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.