Macka med dragonskinka
10 minuter
5 5 1 0 röster

Macka med dragonskinka


Ingredienser

4 pers.

  • 4 mörkt portionsbröd
  • En sats honungssenap (recept nedan)
  • 4 skivor dragonskinka, tunnskivad
  • 8 skivor saltgurka, tunnskivade
  • 20-40 gram ruccola

 

Honungssenap

  • 5 msk senap
  • 2 msk flytande honung
  • 3 msk majonnäs
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

  1. Blanda samman ingredienserna till honungssenapen.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred honungssenapen på brödhalvorna.
  4. Lägg på skinka på ena och gurka på andra.
  5. Lägg ruccola på skinka och lägg på skivan med dragon.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.