Macka med auberginesallad
45 minuter
5 5 1 0 röster

Macka med auberginesallad


Ingredienser

4 personer

  • Valfritt lantbröd
  • 1 liten aubergine
  • ca 1/2 dl olivolja
  • 4-5 marinerade soltorkade tomater
  • 3-5 blad färsk mynta
  • ca 1 tsk rivet citronskal
  • 2-3 msk riven parmesanost
  • salt och svartpeppar

Tillagning

  1. Skär auberginen i ca 7 mm tunna skivor på längden.
  2. Strö lite salt över skivorna och låt dra i ca 30 minuter.
  3. Torka av vätskan som bildats.
  4. Vänd aubergineskivorna i olivolja och stek gyllenbruna på bägge sidor.
  5. Tärna den stekta auberginen och blanda med finhackade soltorkade tomater, hackad mynta, citronskal och parmesanost.
  6. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera på nyrostade brödskivor.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.