Lingongrova med renskav och hasselnötter
20 minuter
5 5 1 0 röster

Lingongrova med renskav och hasselnötter


Ingredienser

4 per.

  • 4 skivor Pågen LingonGrova
  • 4 msk naturell cream cheese
  • 1 pkt renskav
  • 1 msk smör
  • 8 skivor mesost
  • 4 halva picklade rödlökar
  • 2 msk rårörda lingon
  • 12 rostade grovhackade
  • hasselnötter utan skal
  • smörgåskrasse
  • salt och peppar

Tillagning

  1. Fördela cream cheese på brödskivorna.
  2. Stek renskavet i smör.
  3. Krydda med salt och peppar.
  4. Lägg renskavet på mackorna när den är varm.
  5. Lägg på mesost, picklad lök och lingon.
  6. Strö över nötterna och garnera med krasse och ett par varv med svartpepparkvarnen.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.