X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Lingongrova med renskav och hasselnötter
20 minuter
5 5 1 0 röster

Lingongrova med renskav och hasselnötter


Ingredienser

4 per.

  • 4 skivor Pågen LingonGrova
  • 4 msk naturell cream cheese
  • 1 pkt renskav
  • 1 msk smör
  • 8 skivor mesost
  • 4 halva picklade rödlökar
  • 2 msk rårörda lingon
  • 12 rostade grovhackade
  • hasselnötter utan skal
  • smörgåskrasse
  • salt och peppar

Tillagning

  1. Fördela cream cheese på brödskivorna.
  2. Stek renskavet i smör.
  3. Krydda med salt och peppar.
  4. Lägg renskavet på mackorna när den är varm.
  5. Lägg på mesost, picklad lök och lingon.
  6. Strö över nötterna och garnera med krasse och ett par varv med svartpepparkvarnen.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.