Kyckling- och pestomacka
10 minuter
5 5 1 0 röster

Kyckling- och pestomacka


Ingredienser

4 pers.

  • 4  mörka portionsbröd
  • En sats pestomajonnäs (recept nedan)
  • 250 gram grillad kyckling, strimlad
  • 1 kvisttomat, tunnskivad
  • 1 st mozzarellaost, tunnskivad
  • Svartpeppar
  • 20-40 gram babyspenat

Pestomajonnäs

  • 1 dl lättmajonnäs
  • 2 msk pesto
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

  1. Rör ihop ingredienserna till pestomajonnäsen.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred pestomajonnäsen på brödhalvorna.
  4. Lägg på kyckling på ena halvan och varva tomat och mozzarella på andra.
  5. Mal lite svartpeppar på mozzarella-/tomatsidan.
  6. Lägg spenat på mozzarella-/tomatsidan.
  7. Lägg på halvan med kyckling.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.