Klämma med kalkon och mango
15 minuter
5 5 1 0 röster

Klämma med kalkon och mango


Ingredienser

4 pers.

  • 4 st Pågen Råggrova
  • 40 gram blandsallad
  • 12 skivor rökt kalkon
  • 8 skivor kalkonbacon, stekt
  • 0,2 dl rostade solrosfrön
  • Mangochutneymajonnäs
  • 40 gram mango chutney, mixad
  • 120 gram lättmajonnäs
  • 1 tsk limejuice
  • Salt & peppar

Tillagning

Blanda ost, pepparrot och majonnäs. Salta och peppra. Fördela röran på brödet och lägg på skinka. Dela och lägg på saltgurkan. Garnera med krasse.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.