15 minuter
5 5 1 0 röster

Kemistmackan

Idag hyllar vi kemisten Kenichi Fukui med en macka inspirerad av Japan. Det finns en macka för varje tillfälle. Varje dag under 2017 presenterar vi ett nytt Mäckish-recept här på vår hemsida som inspiration till dig som älskar mackor. Mackorna är framtagna tillsammans med Kajsa ”Kegen” Lorentzon och Olga Grönvall Lund - tjejerna bakom facebook-sidan Mäckish Official - och är vår hyllning till mackan som måltid.


Ingredienser

  • Ljust bröd
  • Japansk röd chilipasta
  • Stekt bläckfisk
  • Sjögrässallad
  • Koriander
  • Ägg

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Fler recept med

Andra gillar också

Skärtorsdagsmackan 1 april-mackan
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.