Kassler med chutney på grovbröd
20 minuter
5 5 1 0 röster

Kassler med chutney på grovbröd


Ingredienser

1 pers.

  • 4 skivor osötat ljust grovbröd
  • 1 rödlök, skivad
  • 3 äpplen, skalade och skivade
  • 1 morot, hyvlad
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk vatten
  • 3 msk honung
  • 2 tsk balsamvinäger
  • 4 soltorkade tomater, strimlade
  • 1 påse eller ask ruccola eller annan sallad
  • 1 kvist persilja
  • 4 hg kassler, tunt skivad

Tillagning

  1. Börja med chutneyn.
  2. Bryn lök, äpple och morot i olivolja och tillsätt vatten, honung, salt och peppar.
  3. Koka ihop under några minuter.
  4. Smaka av med balsamvinäger.
  5. Rör ner de soltorkade tomaterna.
  6. Fördela sallad på varje brödskiva.
  7. Lägg två–tre skivor kassler ovanpå och därefter chutney.
  8. Garnera med persilja.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.