Kamben i hamburgerbröd
25 minuter
5 5 1 0 röster

Kamben i hamburgerbröd


Ingredienser

4 pers.

  • 4 st hamburgerbröd
  • 1 färdiga kamben
  • huvud spetskål
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit vinäger
  • 1 dl babyspenat
  • tunt hyvlad fänkål
  • 4 msk BBQ-sås

Tillagning

  1. Ta bort rotstocken och dela spetskålen i mindre bitar.
  2. Marinera med fänkålen och spenaten i olivolja och vinäger. 
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Låt stå i rumstemperatur i några minuter.
  5. Pensla på BBQ-såsen på kambenen och kör i ugn på 180°C tills såsen bubblar.
  6. Ta ut och dra loss benen från köttet.
  7. Torrosta hamburgerbröden i en stekpanna. 
  8. Dela kambenen i mindre bitar och fördela på bröden.
  9. Lägg på den marinerade spetskålsalladen.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.