X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Kamben i hamburgerbröd
25 minuter
3 5 1 1 röster

Kamben i hamburgerbröd


Ingredienser

4 pers.

  • 4 st hamburgerbröd
  • 1 färdiga kamben
  • huvud spetskål
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit vinäger
  • 1 dl babyspenat
  • tunt hyvlad fänkål
  • 4 msk BBQ-sås

Tillagning

  1. Ta bort rotstocken och dela spetskålen i mindre bitar.
  2. Marinera med fänkålen och spenaten i olivolja och vinäger. 
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Låt stå i rumstemperatur i några minuter.
  5. Pensla på BBQ-såsen på kambenen och kör i ugn på 180°C tills såsen bubblar.
  6. Ta ut och dra loss benen från köttet.
  7. Torrosta hamburgerbröden i en stekpanna. 
  8. Dela kambenen i mindre bitar och fördela på bröden.
  9. Lägg på den marinerade spetskålsalladen.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.