Kalkonkorv med fräsch fänkålsslaw
15 minuter
5 5 1 0 röster

Kalkonkorv med fräsch fänkålsslaw

Fänkål och äpple passar lika bra ihop som ägg och bacon eller tårta och födelsedagar. Att det är nyttigare är en ren bonus.


Ingredienser

4 portioner

  • 4 korvbröd
  • 4 kalkonkorvar
  • 1 fänkål
  • 1 äpple
  • ½ dl majonnäs
  • rostad lök
  • sallad

Tillagning

  1. Skär fänkål fint på en mandolin och hacka äpple i fina bitar.
  2. Blanda fänkål och äpple med majonnäs.
  3. Skär korven på längden och stek den.
  4. Lägg sallad i korvbrödet och lägg i korven.
  5. Toppa med fänkålsslaw och strö över rostad lök. Krydda gärna med peppar.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.