X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Kalas-mackan
20 minuter
5 5 1 0 röster

Kalas-mackan

Fattig riddar-tårta med vaniljsås, grädde, maränger, rostad mandel och jordgubbar.


Ingredienser

  • Roast’n Toast
  • Vaniljkräm
  • Pannkakssmet
  • Grädde
  • Smör
  • Socker
  • Jordgubbar
  • Små maränger
  • Mandel

 

Tillagning

  1. Blanda till en vaniljkräm och lägg gärna i lite äkta vanilj.
  2. Gör en pannkakssmet och vänd Roast’n Toast-skivorna i den. Låt varje brödskiva ligga i en stund så att den blir riktigt blöt.
  3. Stek brödskivorna i smör, strö sedan över socker och låt svalna.
  4. Vispa grädde med lite socker.
  5. Montera tårtan/tårtorna med dess olika lager: brödskiva-vaniljkräm-jordgubbar-maräng osv.
  6. Klä allt med grädde.
  7. Avsluta med jordgubbar, maränger samt rostad mandel på toppen.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.