Kalas-mackan
20 minuter
5 5 1 0 röster

Kalas-mackan

Fattig riddar-tårta med vaniljsås, grädde, maränger, rostad mandel och jordgubbar.


Ingredienser

  • Roast’n Toast
  • Vaniljkräm
  • Pannkakssmet
  • Grädde
  • Smör
  • Socker
  • Jordgubbar
  • Små maränger
  • Mandel

 

Tillagning

  1. Blanda till en vaniljkräm och lägg gärna i lite äkta vanilj.
  2. Gör en pannkakssmet och vänd Roast’n Toast-skivorna i den. Låt varje brödskiva ligga i en stund så att den blir riktigt blöt.
  3. Stek brödskivorna i smör, strö sedan över socker och låt svalna.
  4. Vispa grädde med lite socker.
  5. Montera tårtan/tårtorna med dess olika lager: brödskiva-vaniljkräm-jordgubbar-maräng osv.
  6. Klä allt med grädde.
  7. Avsluta med jordgubbar, maränger samt rostad mandel på toppen.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Fler recept med

Andra gillar också

Gardenparty-mackan Svensson-mackan
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.