Het kyckling-toast med pesto
15 minuter
5 5 1 0 röster

Het kyckling-toast med pesto


Ingredienser

  • Pågen Surdegstoast med honung
  • Kycklingbröst
  • Mixsallad
  • Pesto
  • Ärtskott
  • Marinad
  • Tomater, krossade
  • Chili/tabasco
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

Sätt ugnen på 175°C. Smörstek två brödskivor
och stansa locket till en rund skiva. Vänd det
färska kycklingbröstet i marinaden.
Baka kycklingbröstet i ugnen till en
innertemperatur på 72°C.
Låt svalna och skiva upp. Lägg på lite
sallad, kycklingskivor, en stor klick pesto och
lägg en brödskiva på toppen. Toppa gärna
med ärtskott. Det går utmärkt att byta ut färsk
kyckling mot gårdagens kyckling eller
färdiggrillad kyckling som du marinerar.

Tips! Vill du inte göra marinaden själv kan du
använda färdig het tomatsalsa istället.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.