Hamburgare med Brioche Gourmet Hamburgerbröd
25 minuter
5 5 1 0 röster

Hamburgare med Brioche Gourmet Hamburgerbröd


Ingredienser

4 port.

  • 4 Brioche Gourmet Hamburgerbröd
  • Saltgurka
  • Romansalladsblad
  • 4 skivor knaperstekt bacon
  • 4 ringar rå rödlök
  • 4 skivor cheddarost (den mörkare rödaktiga)
  • Burgare
  • 500 g nötfärs, gärna högrevsfärs
  • 1 msk chipotlepasta (finns i tacohyllan)
  • 2–3 msk vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • Smör till stekning

Tillagning

Blanda färs med chipotlepasta, salt och peppar. Forma till fyra burgare med blöta händer. Stek i smör 3–4 minuter på varje sida. Lägg på ostskivor mot slutet av stekningen. Montera burgare med sallad, saltgurka, en ring rödlök, bacon och valfri dressing. Rulla in i smörpapper.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.