X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Hamburgare med Brioche Gourmet Hamburgerbröd
25 minuter
5 5 1 0 röster

Hamburgare med Brioche Gourmet Hamburgerbröd


Ingredienser

4 port.

  • 4 Brioche Gourmet Hamburgerbröd
  • Saltgurka
  • Romansalladsblad
  • 4 skivor knaperstekt bacon
  • 4 ringar rå rödlök
  • 4 skivor cheddarost (den mörkare rödaktiga)
  • Burgare
  • 500 g nötfärs, gärna högrevsfärs
  • 1 msk chipotlepasta (finns i tacohyllan)
  • 2–3 msk vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • Smör till stekning

Tillagning

Blanda färs med chipotlepasta, salt och peppar. Forma till fyra burgare med blöta händer. Stek i smör 3–4 minuter på varje sida. Lägg på ostskivor mot slutet av stekningen. Montera burgare med sallad, saltgurka, en ring rödlök, bacon och valfri dressing. Rulla in i smörpapper.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.