Grönsakstoast med bönsallad
20 minuter
3 5 1 2 röster

Grönsakstoast med bönsallad


Ingredienser

  • 8 skivor ljust grovbröd
  • 1 klyfta vitlök, skivad
  • 2 msk olivolja
  • 1 zucchini, skivad
  • 1 aubergine, skivad
  • 2 bifftomater, skivade
  • 1 msk persilja, färsk eller fryst, hackad
  • 1 burk kidneybönor, avrunna
  • 1 avokado, skivad
  • 4 dl majs
  • 1 rödlök, skivad

Tillagning

  1. Fräs vitlöken i olivoljan.
  2. Lägg i zucchini, aubergine och tomat och låt steka några minuter i stekpannan.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Låt grönsaksröran svalna något.
  5. Rosta brödskivorna och fördela röran på skivorna och garnera med persilja. Smörgåsen kan ätas varm eller kall.
  6. Blanda en sallad på bönor, avokado, majs och rödlök.
  7. Lägg salladen på bröden eller ät vid sidan om.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.