X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Grill-mackan
25 minuter
5 5 1 0 röster

Grill-mackan

Surdegsbröd med grillad haloumi och citron med karamelliserad knippmorot och spenatdipp


Ingredienser

  • LantGoda
  • Haloumi
  • Citron
  • Sockerärtor
  • Bönor av valfri sort
  • Rädisa
  • Knippmorötter
  • Spenat
  • Färskost
  • Vinäger
  • Salt
  • Peppar
  • Olja
  • Örter
  • Smör
  • Socker

Tillagning

  1. Dela haloumin och citronen och grilla.
  2. Förväll sockerärtor och blandade bönor snabbt i saltat vatten. Kyl ner, marinera med vinäger, salt, peppar, olja och örter. Skiva rädisan tunt, blanda allt väl, låt stå och marinera.
  3. Rosta morötterna i panna med smör, strö över lite socker så att de karamelliseras.
  4. Mixa spenaten grovt med färskost.
  5. Rosta två skivor Surdegsbröd LantGoda och montera alla ingredienser mellan brödskivorna.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.