Grill-mackan
25 minuter
5 5 1 0 röster

Grill-mackan

Surdegsbröd med grillad haloumi och citron med karamelliserad knippmorot och spenatdipp


Ingredienser

  • LantGoda
  • Haloumi
  • Citron
  • Sockerärtor
  • Bönor av valfri sort
  • Rädisa
  • Knippmorötter
  • Spenat
  • Färskost
  • Vinäger
  • Salt
  • Peppar
  • Olja
  • Örter
  • Smör
  • Socker

Tillagning

  1. Dela haloumin och citronen och grilla.
  2. Förväll sockerärtor och blandade bönor snabbt i saltat vatten. Kyl ner, marinera med vinäger, salt, peppar, olja och örter. Skiva rädisan tunt, blanda allt väl, låt stå och marinera.
  3. Rosta morötterna i panna med smör, strö över lite socker så att de karamelliseras.
  4. Mixa spenaten grovt med färskost.
  5. Rosta två skivor Surdegsbröd LantGoda och montera alla ingredienser mellan brödskivorna.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Fler recept med

Andra gillar också

Strand-mackan Karneval-mackan
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.