Grillmacka med squash och champinjoner
40 minuter
5 5 1 0 röster

Grillmacka med squash och champinjoner


Ingredienser

4 pers.)

  • 8 skivor bröd
  • 1 liten squash
  • 1/2 dl olivolja


Marinerade champinjoner

  • 150 g färska champinjoner
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1/2 dl olivolja
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 5 cm purjolök
  • 4-5  marinerade soltorkade tomater
  • salt och peppar 

Tillagning

  1. Skär squashen på längden i ca 7 mm tjocka skivor.
  2. Strö lite salt på skivorna och låt ligga och dra ca 30 minuter.
  3. Skiva svampen tunt och blanda i en bunke med olivolja, persilja, tunt skuren purjolök och hackade, soltorkade tomater.
  4. Krydda med salt och peppar.
  5. Torka av vätskan från squashen. Vänd skivorna i olja och stek eller grilla tills de fått en gyllenbrun färg.
  6. Grilla eller rosta brödskivorna. 
  7. Lägg squashen på fyra brödskivor och lägg de marinerade champinjonerna ovanpå.
  8. Toppa med en grillad brödskiva och servera.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.