Grillade vanillas med äpple och hallonkompot
5 5 1 0 röster

Grillade vanillas med äpple och hallonkompot


Ingredienser

4 st

  • 12 Pågen Vanillas
  • 3 äpplen
  • 2 dl maränger
  • 1 kruka citronmeliss
  • 1 ask färska hallon

Tillagning

Kärna ur och skiva äpplena i 2 cm tjocka skivor.
Mosa hallonen med en gaffel i en bunke.
Grilla äppleskivorna.
Lägg på Vanillas på grillen strax innan äpplena är genomvarma.
Arrangera äpple, hallonkompott och nygrillade Vanillas på höjden med krossad maräng och citronmeliss som dekoration.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.