Grillad quorn med bönsalsa
30 minuter
5 5 1 0 röster

Grillad quorn med bönsalsa


Ingredienser

4 pers.

  • 4 st korvbröd
  • 4 bitar quornfilé
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk olja
  • ½ msk soja

 

Bönsalsa

  • 1 dl kokta kidneybönor
  • 2 salladslökar
  • 4 körsbärstomater
  • 10 korianderblad
  • Ev 2 cm färsk chili
  • 1 msk olivolja
  • ½ tsk vitvinsvinäger
  • salt och peppar

Tillagning

  1. Förbered grillen, tina quornfiléerna och dela dem längs med.
  2. Blanda samman honung, olja och soja till en marinad. Häll den över quornen och låt marineras medan salsan görs.
  3. Skölj kidneybönorna, hacka tomater, koriander och chili. Blanda samman med olja, vinäger och kryddor.
  4. Grilla quornen och värm ev bröden.
  5. Lägg i quorn och salsa i bröden.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.